Selamat melahirkan bayi keduanya baru-baru ini, penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Norhaliza dibenarkan keluar dan pulang ke rumah.

Yang pasti, kepulangan Baby A sangat dinanti-nantikan oleh penghuni kediaman pasangan ini terutama sekali Siti Aafiyah yang pertama kali bakal melihat wajah adiknya.

Sebelum ini, Siti ada berkongsi sekeping gambar anak sulungnya itu berbaring di sebelah adiknya. Menurut Siti, anaknya itu nampak teruja dan tak sabar untuk menjaga adiknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Terbaru, Siti berkongsi satu video pendek yang mana suaminya membuat kejutan dengan meletakkan Baby A disebelah Aafiyah .

IKLAN

Dia yang baru bangun tidur nampak terkejut melihat adiknya berada di sebelah dan diwajahnya terpancar kegembiraan dan excited dengan memeluk seolah-olah tak mahu lepas.

IKLAN

Sweet je kakak Aafiyah ni, kecil-kecil dah nampak ‘kakak-kakak’ sangat gayanya. Bolehlah ibu harapkan Aafiyah lepas ni untyuk tengok-tengokkan adik kan kalau macam ni gaya sukanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Rata-rata melahirkan rasa gembira dan memuji sikap Aafiyah yang nampak teruja mendapat adik.

aishah_ctisha ❤️😍.. loving sister aafiyah nie. Comey sgt both siblings nie
delly_scarvesofficial Alaaa… sweetnya Kakak ni… 😍
misz_hajar85 kakak syg adik❤️❤️
aween_glam Sayang kakak Aafiyah kat adik😍❤️❤️❤️
pshanimah_othman Seronok ye Aafiyah ada adik. Comel kedua-duanya…
watibalqiswatie81 Comel nya puteri Aafiyah dn putera A❤️❤️
patchwork_ummi Sweetnya dia..seronok ada adik baby❤️
Sumber: ctdk
Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club