Tiada yang lebih bermakna buat ibu dan bapa selain mendoakan yang terbaik buat anak-anak, demikian juga dengan Datuk Dr Ustazah Norhafizah Musa yang baru sahaja menerima menerima menantu.

Majlis pernikahan antara anak keduanya, Asyraf Murtadha dan pasangannya Aisyah Zafirah berlangsung dengan penuh harmoni dengan iringan restu daripada kedua belah pihak.

Menerusi kapsyennya, ustazah Norhafizah meluahkan rasa syukur kerana anak terunanya kini sudah sah bergelar suami.

Dalam ucapan yang sama, ustazah Norhafizah menitipkan doa dari dirinya dan suami, Datuk Norhafizah buat putera mereka ini supaya bahtera rumahtangga anak dan menantunya ini belayar dengan baik.

بارك الله لكم وبارك عليك وجمع بينكما في خير.
Subhanallah, Alhamdulillah , Lailahaillallah, Allahu Akbar.

Anak teruna umi @asyrafmurtadhaa telah sah menjadi suami kepada putri impian umi @sazafieraa . Gugusan doa dari umi dan abi @dr.azahar.yaakub bahkan seluruh keluarga besar kedua2 belah pihak untuk kalian melayari bahtera rumahtangga dengan penuh sakinah mawaddah wa rahmah.
La hawla wa la quwwata illa billah.
Kami sayangkan pasangan mempelai kerana Allah.
Dengan rendah hati ustazah memohon doa kebaikan dari seluruh sahabat2 , tuan puan budiman untuk raja sehari ini. 🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

Dalam pada itu, beliau turut memohon orang ramaii agar dapat mendoakan yang baik-baik untuk pasangan mempelai ini.

Melihat gambar yang dikongsikan menerusi video itu, rata-rata memuji pasangan mempelai kelihatan sama cantik sama padan, bagai pinang dibelah dua.

Untuk rekod, Asyraf Murtadha dan pasangannya Aisyah Zafirah mengikat tali pertunangan pada September 2020. Majlis tersebut turut dikongsikan Ustazah Norhafizah menerusi laman Instagramnya.

Sumber: ustazahnorhafizahmusa

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Like Father Like Daughter. Mata & Senyum Tu Seiras Betul.” Wajah Anak Perempuan Copy Paste Arwah Hani Mohsin Raih Perhatian!

ARTIKEL POPULAR: “Ditanya Nak Hadiah Apa, Saya Cuma Nak DOA.” Suami Dedah Sebab Pilih Heliza, Resepsi Dihadiri Ilmuan, Alunan Al-Quran & Tazkirah

“Selepas 35 Tahun, Bertemu Jua Pemilik Tulang Rusuk.” Mas Kahwin Senaskhah Al-Quran, Heliza Helmi Selamat Bergelar Isteri

BACA INI JUGA : Anak Ramai Tak Salah, Itu Rezeki. Jangan Salahkan Mereka Kalau Kita Tak Terurus. Deep Perkongsian Ibu Ni!

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara