Penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza tampil berkongsi momen dan suasana ketika berada di kediaman pertamanya di Dubai, semalam. Siapa sangka, dalam diam-diam Datuk Seri Siti Nurhaliza membeli aset di luar negara.

Menerusi hantaran di Instagram Story (Igs), Siti telah berkongsi berita gembira tersebut ketika dia sedang bercuti bersama keluarganya di negara itu.

Malah, penyanyi itu juga sempat meluahkan rasa bersyukur dan membuat ‘house tour’ untuk mempamerkan keindahan pemandangan kediamannya yang berdekatan dengan sebuah pantai.

“Alhamdulillah, home sweet home,” tulisnya.

Dalam perkongsian tersebut, kedua-dua cahaya matanya, Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa turut kelihatan sangat teruja ketika tiba di rumah agam mereka itu. Sudahlan berdekatan dengan pantai, permandangan dari rumah tersebut juga sangat indah dan menenangkan.

Dalam hantaran anak tirinya pula, Asyraf Khalid turut meluahkan rasa bangganya dengan kejayaan yang telah dicapai oleh penyanyi tersohor tanah air itu menerusi sebuah perkongsian di Igs.

IKLAN

Wajib Baca : ‘Mungkin Ini Hikmah Allah Hadiahkan Pada Aku’ – Rita Rudaini

Malah, Asyraf turut terinspirasi dengan pencapaian ibu tirinya itu dan berharap agar dirinya memiliki kejayaan yang sama suatu hari nanti.

IKLAN

‘Doakan satu hari nanti, Ap pun boleh ikut jejak langkah Mak Iti. You really deserve this for your endless hardwork perfecting your craft. ‘ – Asyraf Khalid

‘Tak Payah La Sewa Hotel Dah.’ Siti Nurhaliza Beli Rumah Di Dubai, Peminat Terkejut Bila Tahu Harga Rumah Tersebut

Datuk Seri Siti Nurhaliza sememangnya mempunyai pengaruh yang tinggi di kalangan peminatnya juga rakyat Malaysia, Indonesia dan Singapura dilihat menjadi inspirasi pada mereka agar lebih berusaha untuk mencapai sesuatu yang diingini.

IKLAN

Memiliki rumah di Dubai yang merupakan kawasan elit di dunia sememangnya amat membanggakan lebih-lebih lagi anggaran nilai rumah tersebut bukanlah mudah untuk dimiliki tanpa usaha dan kerja keras yang gitu. Hanya golongan ‘kayangan’ sahaja yang mampu memilikinya.

 

Mesti Baca :

‘Tak Payah La Sewa Hotel Dah.’ Siti Nurhaliza Beli Rumah Di Dubai, Peminat Terkejut Bila Tahu Harga Rumah Tersebut

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI