Lazimnya bila kita menyebut tentang balik kampung, sudah terbayang suasana desa yang tenang dan damai. Dikelilingi sawah bendang, gunung ganang, atau pun kebun.

Namun lain pula kisahnya bila baru-baru ini Maryam memuat naik rakaman video membawa pulang Rina ke Korea.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

“Balik kampung finally,”

Video yang dikongsikan cukup mencuri tumpuan, video Maryam, Ryzal dan Rina bermain salji di Korea nampak begitu meriangkan.

“Untung Ko Dik, Kampung Di Korea..”- Netizen Seronok Tengok Gelagat Rina Balik Kampung!

Gelagat keluarga personaliti media sosial ini membuatkan ramai tertarik dan teruja apabila Rina dapat pulang ke kampung, Korea dan bermain salji di hadapan rumahnya.

Hingga ada juga segelintir warganet berseloroh dengan meninggalkan  komen-komen lucu apabila kampung Rina adalah di Korea.

IKLAN

“Untung Ko Dik, Kampung Di Korea..”- Netizen Seronok Tengok Gelagat Rina Balik Kampung!

Difahamkan semenjak kembali ke Malaysia 2 tahun yang lalu, pasangan Youtuber Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim belum berkesempatan untuk pulang ke kampung halaman Maryam di Korea Selatan. Baik Maryam mahupun Ryzal sibuk dengan kerjaya masing-masing.

 

Meninjau di ruangan komen pelbagai reaksi diberikan. Antaranya seperti ini  :

IKLAN

“Best kampung di Korea”

” Pergh kat kampung dia ada salji”

“Tunglaa ko dik, nnt cuti sekolah cikgu tanya kampung dekat mana, jawab  korea je cikgu”

Sumber : @duriankimchijunior

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Untung Ko Dik, Kampung Di Korea..”- Netizen Seronok Tengok Gelagat Rina Balik Kampung!