Dalam perkongsian terbaru, Shuib Sepahtu muatnaik satu video anaknya Matin membuat terjunan papan anjal di salah sebuah taman tema.

“Flip & Pandai Berenang. Bukan Biasa-Biasa. Power.” Aksi ‘Terjun Tiruk’ Matin Raih Pujian. Part Minta Orang Diam Tu Lucu!Apa Yang mencuri tumpuan ramai adalah aksisi kecil ini yang cukup menarik sehingga meraih pujian ramai.

Aksi terjunan Ariq Matin ini bukan biasa-biasa. Dia terjun dari aras yang agak tinggi juga bagi seorang kanak-kanak. Namun dia yang lengkap berpakaian renang tetap yakin dan tidak menampakkan rasa gayat berada di ketinggian tersebut.

“Flip & Pandai Berenang. Bukan Biasa-Biasa. Power.” Aksi ‘Terjun Tiruk’ Matin Raih Pujian. Part Minta Orang Diam Tu Lucu!Bukan itu sahaja, aksi selamba anak ketiga Shuib dan Allahyarham Siti Sarah ini meminta semua orang diam membuatkan ramai terhibur.

“Flip & Pandai Berenang. Bukan Biasa-Biasa. Power.” Aksi ‘Terjun Tiruk’ Matin Raih Pujian. Part Minta Orang Diam Tu Lucu!Dia dilihat meminta hos yang berada di situ untuk senyap sambil meletakkan jarinya di mulut. Gelagat Matin ini sudah cukup menghiburkan dan apabila Matin melakukan terjunan, ramai penonton bersorak Kagum.

“Flip & Pandai Berenang. Bukan Biasa-Biasa. Power.” Aksi ‘Terjun Tiruk’ Matin Raih Pujian. Part Minta Orang Diam Tu Lucu!Shuib pada ketika ini sedang membawa ketiga-tiga orang anaknya pergi bercuti. Perkongsian tersebut adalah Salah satu aktiviti anak-anaknya Di taman Tema tersebut.

IKLAN

Untuk rekod, Shuib dan arwah Siti Sarah mendirikan rumah tangga pada 26 Februari 2011.

Siti Sarah, 37, menghembuskan nafas terakhir pada pukul 5.13 pagi Isnin, 9 Ogos lalu di PPUKM Kuala Lumpur akibat Covid-19.

IKLAN

Sumber: shuibsepahtu