Ruang dapur antara lokasi yang cukup disukai kaum ibu. Selain tempat untuk memasak, ruang ini menempatkan barangan kegemaran terutama sekali koleksi memasak.

Tapi kalau banyak sangat barang, ruang dapur nampak semak dan tidak tersusun. Lagi-lagi kalau ada ramai anak dan banyak makanan ringan tersimpan sebagai bekalan.

Sebab tu, admin nak kongsikan cara DIY pantry yang simple tapi praktikal. Sedap pula mata memandang dan mudah untuk mencapai barang yang diingini.

Jom cuba perkongsian dari Suraya Saian ini, sesuai untuk ruang dapur yang sempit tapi boleh nampak tersusun. Sekali pandang macam dekat pasaraya pun ada kan dengan pelbagai barangan.

DIY makeover bilik iron baju ke walk in pantry. Start dari PKP Phase 1 sampai PKP Phase 3. Roughly dalam sebulan lebih jugak sebab nak tunggu barang sampai dari Shopee & Lazada.

Basically kebanyakkan barang2 order online je sebab kitorg memang x keluar. Gambar2 ni before & after makeover. Rack & Flooring installed by Tco Fadz and Decor by me 😊

Selamat mencuba!


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

IKLAN