Kalau sudah kreatif, semuanya menjadi kan. Daripada kayu katil yang sudah tidak digunakan lagi, wanita ini DIY menjadi sebuah meja untuk ditempatkan di dapur bagi mengisi stok makanan.

Itu yang dikongsikan menerusi facebook Nani’s Makeover. Sebuah meja kecil yang cukup simple tapi kemas dan cantik. Sesuai pula ditempatkan di ruang dapur bagi meletakkan barangan.

Sebelum ni Kita recycle kayu katil untuk buat meja ni.
Lepastu biarkan beberapa bulan sebab kayu Tak cukup.
Fokus perkara lain dulu

Lepastu pelan2 dengan si anak teruna siapkan sikit2. Yela.. buat apa2 pun kena ikut keperluan.
Kami perlukan ruang tambahan untuk simpan stok makanan. maklum la.. pkp Kan banyak simpan sebikut 😝

Arini siap pintunya.
Bak kata org jerman, bior lambat asal siap.
Nanti tacap ler Mana patut kendian.

Alhamdulillah..
Dah dapat simpan sebikut dah


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

IKLAN

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster.