Menjelang hari raya, pasti ibu-ibu sibuk buat persiapan, ada yang nak tukar langsir baru kan. Tapi satu hal yang sering buat ibu-ibu pening adalah kedudukannya yang asyik berubah.

Menerusi perkongsian febinasaputri di laman TikTok, dia pada asalnya menunjukkan keadaan perhiasan rumah itu yang seakan-akan serabut. Namun, idea bernas akhir terserlah selepas dia mempunyai cara memperbaikinya hanya menggunakan paip span.

Serabut mata tengok langsir tak reti duduk diam, mood men-deco dah kembali.

Kongsi tutorial cara pasang paip span pada langsir, moga bermanfaat kepada semua.

Menerusi perkongsian terbaharu, wanita berkenaan telah menunjukkan tutorial mudah cara memasangnya pada langsir jenis ‘Lenda’.

Caranya cukup mudah. Potong paip tersebut kepada beberapa bahagian. Kemudian, letakkan pada setiap lubang sebelum memasang kembali ke tempat asal.

Siap!

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang berterima kasih dengan tips yang dikongsikan wanita itu. Malah, idea tersebut turut memberikan inspirasi kepada mereka untuk menghias rumah dengan bahan yang lebih murah.

@febinasaputri mood mendeco dah kembali… 😁#fyp_🇮🇩🇲🇾 ♬ original sound – ejazzsebusiness

IKLAN
@febinasaputri Balas kepada @_miaazmi done sis semoga bermanfaat..😊#fyp_🇮🇩🇲🇾 ♬ bunyi asal – 𝓕𝓮𝓫𝓲𝓷𝓪 𝓼𝓪𝓹𝓾𝓽𝓻𝓲

 

Sumber:


RTIKEL MENARIK: “Menunggu Kepulangan Yang Tak Akan Pulang.” Baru 3 Hari Habis Pantang, Suami Pula Meninggal Dunia, Kisah Wanita Ni Bikin Sebak!

IKLAN

ARTIKEL POPULAR: “Ya Allah Adik Gagah Juga, Kakak Tumpang.” Gelagat Comel Aafiyah Ditegur Tokti Menyakat Adiknya Bikin Ramai Terhibur

BACA INI JUGA : “Cantiknya Baby Khadeeja, Secantik Namanya. Muka Chinese Look.” Intan Ladyana Dedah Wajah & Nama Anak


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club