Walaupun nampak simple tapi pasti ramai yang pernah mengalami situasi seperti ini. Bezanya ramai yang terlupa menekan butang on ketika memasak nasi.

Lain pula dengan anak perempuan kesayangan Primadona kesayangan ramai ini, dia terlupa memasukkan air ke dalam beras ketika memasak.

Itulah situasi lucu yang mencuit hati ramai bila mana Erra Fazira berkongsi kenangan anak perempuannya masak nasi tetap terlupa meletakkan air di dalam beras.

Kisah lucu tersebut dikongsikan oleh Erra menerusi laman instagramnya.

Moment ni akan ku kenang sampi bila2..
.
Kisahnya dia dok bangga dia dah pandai masak nasik.. mom nya pun dgn penuh rasa bangga masak simple lauk n dia ditugaskan masak nasik.

Sekaliiiii bila time nak makan.. bukak2 periuk.. dia lupa masuk air daaa .. takkan nak makan beras kering!! 🤣nasib baik ada standby nasi lemak 🤣🤣 .

Dalam masa yang sama, Erra tetap memberikan kata-kata semangat buat anaknya untuk tidak putus asa dan terus cuba  lagi selepas ini.


.
Alahaiii anakkk.. its ok sayang.. don’t give up!! Nanti cuba lagi k 😘🥰🥰

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Ramai yang terhibur dengan gelagat Erra Fazira menyakat anak perempuan kesayangannya itu.

IKLAN
azhan_rani @errafazira hahahahaha.. good one. auto cengkung macam ni💪😂
fienaaqilah Don’t give up aleesyaa! 🔥 ada anak dara yg 24 tahun dah tua bangka pun tak tahu masak nasikkk, tahu makan je. 🤣🤣🤣
mianazreyz 😂😂 dia bukan tak reti.. Dia cuma terlupa je😂
tashaharis Mom nak tgk lauk mom masak tu pon sweetest moment tauu 😂😂😂😂
iamhairol mom plak msak lemak udang tapi lupa letak udang tu dua2 mkn nasi lemak 🤣🤣🤣🤣
saidatulaqmar Haaha..xpe aleesya..aunty pn kdg lupa idop kan suis. Banyak nau pikir gitu le
marneezz Dah boleh jadi kawan borak daahhhh😍
lina.aaco Hahahaha alisya sangat jujur orangnya hahaha cuteeeeee 😍😍
azilah_sharif Ni kes sma mcm msak nasi lupa nk tekan.. Tgok2 xmsk pn beras tu..😂
maheran_serajudin 😂😂😂😂 mom mana gambar lauk mom??

Sumber: errafazira


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

 

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster.