Melihat video Datin Paduka Eina Azman memasak, ramai yang teruja dan tak kurang juga yang mengambil resipi tersebut untuk dicuba.

Memasak memang seronok cuma bila nak menyediakan kelengkapan memasak, sedikit leceh dan ada yang mengatakan Datin Paduka Eina beruntung memiliki pembantu rumah. jadi, dia tak perlu bersusayh payah untuk hal tersebut.

Namun, telahan tersebut rupa-rupanya salah. Bahkan, Datin Paduka Eina Azman melakukannya sendiri kerana dia tidak suka orang ramai di dapur ketika dia memasak.

“Untuk menjawab segala persoalan…. well yes saya lah tukang masak, tukang potong bahan2, tukang kacau, tukang record n basically semua nya saya yang buat.

“Sebab saya tak suka ramai2 tlg kat dapur. Serabut so all my helpers hanya selalu siang ikan n ayam n kemas dapur je,”tulisnya di ruangan kapsyen.

IKLAN

Rupa-rupanya bukan Eina Azman sahaja yang tidak suka ada orang lain di dapur ketika memasak, Tabiat tersebut juga dikongsi oleh pengikutnya yang mengakui perkara yang sama.

IKLAN

elminoraboyani79 Me too, suka masak seorang2, my helpers anak2 bujang I tolong kemas mana yg sepah cuci pinggan sapu sampah buang sampah 

zyzlshr You kena ade program memasak sendiri la. Bagus rajin memasak. 

ogou_vleen same to me datin..sy pn tk suka ramai2 tlong sy kt dpur..mcm tk berapa selesa?..sy rela bersusah payah buat sndri

farahthakib datun @eina_azmanactually i adore u laa sis.. sbb u pndai masak dah laa tu cantik plakkk.. aaiiiii.. soo untung dato.. smoga datin kekal vogue n kekal msok dapur n sahre rasepi dgn peminat.. i jarang like gambar (sbb memg habit tak suke tap ❤️) .. but your insta stories memg tak pnh mis tgk lg2 time masak.. dri awl smpai hujung then try apply ape u share.. tq datin.. semoga apa rasepi u share tu harap semua wanita dpt manfaat dan idea untuk membuncitkn perut para suami .. hihihi

el_lisa_elisa Yes…..same with me…..ketenangan memasak is when U alone di dapur memasak…..makanan pun jd sedap kan kan

vivaanna66 I percaya u buat sendiri..sbb boleh tgk cara u kacau periuk

elizsofiaaa @eina_azman ❤️❤️❤️ sy pun suka masak tapi bab kemas bagi org lain..and time kita masak tu mmg xsuka ade ramai2 kt dapur sbb rasa serabut tu boleh ubah rase masakkan tu haahahha.

Sumber: Ig Eina Azman