Aktres Diana Danielle berkongsi momen penerimaan anaknya, Muhammad yang tidak begitu baik ketika dia kembali aktif dalam dunia lakonan.

Jelas ibu kepada sepasang cahaya mata ini, anak sulungnya yang ketika itu baru mencecah usia setahun kerap menangis dalam suatu tempoh lama hingga membuatkannya risau.

#KisahBantalBusuk ni bermula dari Muhammad umur setahun, dia terkejut bila ibu dia dari full-time housewife, bekerja balik.

“Dari momen D (Diana) keluar rumah, sampai D balik, Muhammad takkan berhenti menangis sampai pernah hilang suara! Masa tu D sampai hampir lupakan nak kerja takut anak jatuh sakit..,” tulisnya menerusi kapsyen.

Namun isteri kesayangan Farid Kamil akhirnya dapat menarik nafas lega apabila situasi berkenaan semakin baik apabila anaknya menunjukkan perubahan positif.

“Tapi satu hari tu D keluar kerja, dia senyap. Nanny bagitahu Muhammad start attached dgn patung bear favourite dia.

“Kalau dia nak minum botol atau tidur, kalau Ibu takde, bear akan teman, jadilah bantal busuk. Sampai harini.

“Tapi time to time, kena basuh jugak sebab tengit sangat baunya,” ujar Diana lagi.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb)

Sumber: dianadanielleb


ARTIKEL MENARIK: “Rumah Pertama Beli Umur 21 Tahun.” Fasha Sandha Sebak & Syukur Impian Bina Surau Dalam Rumah Tercapai

IKLAN

ARTIKEL POPULAR: “Meh Sini Mak Simpan.” Alhamdulillah Rezeki, Neelofa Dedah Bilal Collect RM14K Duit Raya

BACA INI JUGA : “Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung Suami


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club