Kemunculan Fattah Amin dalam filem Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan membuktikan lakonannya cukup hebat dan mantap hingga mendapat pujian ramai. Watak Awang dalam filem arahan Syamsul Yusof ini sekali gus membuktikan Fattah Amin bukan lagi ‘pelakon kayu’ seperti yang diperkatakan sebelum ini.

Sementara itu melalui satu perkongsian di Instagram @missfazura yang juga merupakan isteri kepada Fattah Amin telah mencuri perhatian netizen.

Membaca setiap baris ayat yang ditulis, cukup positif dan penuh rasa cinta dalam memberi galakan dan semangat untuk suami tercinta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

“Saya Cinta Kamu”….

Ingat tak masa you shoot cerita ni, kita baruuuu je kahwin. Ingat juga tak masa tu I punya risau kat you sebab banyak betul scenes yang buat I fikir macam-macam kat rumah, especially masa pukul 3-4 pagi you masih dalam sungai.. ada buaya ke? I asked.. you boleh ketawa je 🙄 But you being you.. always calm walaupun I tahu you penat gila, tak cukup tidur semua pun ada. 🥺💙


You were so passionate when given this role from the beginning, even more than any roles you ever played. So, memang I tunggu nak tengok filem ni. Best ke tak ni? 🤨

Well, let me just say that I’m in awe of it all. Your persembahan as “Awang” dalam filem ni dah letak you on another level as an actor. You have proven time and time again that you are incredibly talented! 🔥🔥🔥

IKLAN

Your talent, perseverance, humility and hardwork are truly admirable to me, so to say that I’m proud is an understatement. I’m so happy you get to also use your silent “Silat” skills for a good cause — something that you dreamed of doing for a long time.

Syukur ke hadrat Allah SWT di atas segala-galanya. Congratulations my love. I look forward to seeing more of your achievements in the days to come.. here by your side always.. mudah-mudahan.. Amin! 🤲🏻✨

Saya cinta kamu. @fattahaminz 💙

IKLAN

Love, your super sweet wife. 😜💖

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club