Abang kepada Yasin Sulaiman iaitu Zain Sulaiman memaklumkan bahawa penyanyi itu dalam keadaan baik setelah ditempatkan di Penjara Sungai Buloh atas dua pertuduhan mengedar dan menanam 17 pokok ganja.

“Jadi Imam Solat, Ajar Banduan Lain Mengaji.” Keadaan Yassin Sulaiman Baik, Abang Lancar Tabung Bantuan Kos GuamanMemetik laporan Harian Metro, dia dan ahli keluarga lain bergilir-gilir bagi melawat penyanyi berusia 46 tahun itu di penjara yang tidak lupa melakukan amal ibadah.

“Jadi Imam Solat, Ajar Banduan Lain Mengaji.” Keadaan Yassin Sulaiman Baik, Abang Lancar Tabung Bantuan Kos Guaman

Abang kepada Yasin Sulaiman iaitu Zain Sulaiman memaklumkan bahawa penyanyi itu dalam keadaan baik setelah ditempatkan di Penjara Sungai Buloh.

“Jadi Imam Solat, Ajar Banduan Lain Mengaji.” Keadaan Yassin Sulaiman Baik, Abang Lancar Tabung Bantuan Kos GuamanMenurut laporan Harian Metro, dia dan ahli keluarga lain bergilir-gilir bagi melawat penyanyi berusia 46 tahun itu di penjara yang tidak lupa melakukan amal ibadah.

Malah Zain berkata, dia juga akan membantu dua anak Yasin untuk melawat bapa mereka yang akan diuruskan dalam masa terdekat.

IKLAN

Selain itu, Zain berkata dia sekeluarga telah mendapatkan khidmat pasukan guaman selain turut melancarkan Tabung Bantuan Yasin Sulaiman agar dapat menampung kos guaman.

“Jadi Imam Solat, Ajar Banduan Lain Mengaji.” Keadaan Yassin Sulaiman Baik, Abang Lancar Tabung Bantuan Kos Guaman

“Tujuan utama kami lancarkan tabung ini adalah untuk tampung kos guaman. Kos agak tinggi sebab membabitkan tuduhan yang berat.

“Alhamdulillah, sambutan sangat baik terutama dalam kalangan keluarga dan kawan-kawan. Mungkin selepas ini akan lebih banyak. Terima kasih atas sokongan diberikan terhadap Yasin,” ujarnya lagi.

“Jadi Imam Solat, Ajar Banduan Lain Mengaji.” Keadaan Yassin Sulaiman Baik, Abang Lancar Tabung Bantuan Kos GuamanTerdahulu, penyanyi lagu Mimpi Laila itu ditahan polis selepas disyaki memiliki dan menanam pokok ganja di kediamannya yang terletak di Kota Damansara, Petaling Jaya.

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Tiap Malam Dia Jerit, Tak Lena Tidur.” Jururawat Ni Throwback Pengalaman Rawat Bella, Bikin Ramai Sebak

ARTIKEL POPULAR: “20 Tahun Lalu Susah Cari Sekolah Untuk Anak.” Ahmad Idham Bina Sekolah Pendidikan Khas, Kemudahan Untuk Anak Istimewa

IKLAN

BACA INI JUGA : “Cantiknya Baby Khadeeja, Secantik Namanya. Muka Chinese Look.” Intan Ladyana Dedah Wajah & Nama Anak

Wow! Durian Runtuh Menanti Pendeposit Simpan SSPN Sempena Sambutan Jubli Perak PTPTN!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club