Adik Muhammad Irfan Muhammad Irfan Mikael telah menghembuskan nafas terakhir dan meninggal dunia tepat jam 12.30 malam tadi di kediaman keluarganya di Guar Syed Alwi, Kangar, Perlis.

Berita duka ini dikongsikan menerusi laman Facebook Friends of Childhood Cancer Northern

“Kami Simpan Di Sini Kenangan Bersama.” Hajat Menaiki Jet TUDM Tercapai, Adik Irfan Meninggal Dunia

BERANGKAT PULANG

Innalillahiwainnailahirojiun

“Telah berpulang seorang wira kanser kepada Maha Pencipta sebentar tadi.Irfan Mikael Mohd Syukri telah menghembuskan nafas terakhir tepat jam 12.30 malam di kediaman keluarganya di Guar Syed Alwi kangar Perlis.

IKLAN

“Kami Simpan Di Sini Kenangan Bersama.” Hajat Menaiki Jet TUDM Tercapai, Adik Irfan Meninggal Dunia“Semoga rohnya dicucuri rahmat dan diletakkan di kalangan para Syuhada.Salam takziah kepada Puan Mazatul Rohana sekeluarga.Kami simpan disini kenangan bersama anak kanser Irfan.

Tenang dan damailah wahai jiwa menuju pulang kepangkuan Tuhan.

“Kami Simpan Di Sini Kenangan Bersama.” Hajat Menaiki Jet TUDM Tercapai, Adik Irfan Meninggal DuniaKisah Arwah yang berjuang melawan penyakit kanser leukemia ALL (Acute Lymphoblastic Leukemia) tular sebelum ini kerana ingin menaiki pesawat juang Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) di Pangkalan Udara Butterworth.

IKLAN

“Kami Simpan Di Sini Kenangan Bersama.” Hajat Menaiki Jet TUDM Tercapai, Adik Irfan Meninggal DuniaHasrat tersebut dipenuhi oleh pihak TUDM. Malah, arwah juga berkesempatan melawat Pusat Simulator Pejuang dan merasai pengalaman mengendalikan simulator F/A-18D.

Adik Irfan turut diberi peluang menyarungksn persalinan lengkap ‘flying suit’. Itulah gambar terakhir arwah  yang boleh dijadikan kenangan oleh ahli keluarganya.

“Kami Simpan Di Sini Kenangan Bersama.” Hajat Menaiki Jet TUDM Tercapai, Adik Irfan Meninggal DuniaAl-Fatihah buat arwah adik Irfan, semoga ahli keluarga kuat dan tabah dengan dugaan ini.

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Rumah Pertama Beli Umur 21 Tahun.” Fasha Sandha Sebak & Syukur Impian Bina Surau Dalam Rumah Tercapai

ARTIKEL POPULAR: “Meh Sini Mak Simpan.” Alhamdulillah Rezeki, Neelofa Dedah Bilal Collect RM14K Duit Raya

BACA INI JUGA : “Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung Suami


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI