Tipulah kalau kata tak suka tengok orang yang berimej sopan dan menutup aurat dengan sempurna, kan? Tambah pula mengenali individu itu dengan personaliti yang baik dan jauh dari kontroversi, sememangnya patut menjadi contoh untuk orang ramai mengikuti jejaknya ke arah yang baik.

Kecantikan dan personaliti yang baik pelakon dan pengacara, Lisa Surihani semestinya tidak boleh disangkal lagi. Lebih-lebih lagi sekarang Lisa tampil dengan imej yang bertudung dan berpakaian sopan, bukan sahaja membuatkan ramai kagum dan memujinya. Malah tak kurang juga yang menjadikannya inspirasi dalam kehidupan mereka.

Kekal Manis Dengan Imej Sopan, Ramai Terinspirasi Dengan Lisa Surihani!

Baru-baru ini, Lisa memuat naik satu video di laman Tiktoknya memaparkan dirinya sedang dalam studio dan menjalani sesi fotografi. Beberapa pakaian turut diragakan dan yang menarik perhatian orang ramai adalah melihat kesopanannya dalam busana yang dipamerkan sepanjang sesi tersebut.

IKLAN

Kekal Manis Dengan Imej Sopan, Ramai Terinspirasi Dengan Lisa Surihani!

Belum lagi melihat telatahnya yang lawak spontan dan senyumannya yang manis, membuatkan orang yang memandangnya cair dek wajah lembutnya itu!

Kekal Manis Dengan Imej Sopan, Ramai Terinspirasi Dengan Lisa Surihani!

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, ramai mengagumi wanita itu yang kekal istiqamah dengan imej sopan dan ada juga yang terinspirasi dengan imej yang dibawa oleh Lisa Surihani dengan menjadikannya contoh untuk diikuti.

Kekal Manis Dengan Imej Sopan, Ramai Terinspirasi Dengan Lisa Surihani! Kekal Manis Dengan Imej Sopan, Ramai Terinspirasi Dengan Lisa Surihani!

Sesungguhnya Allah SWT memberi hidayah dan petunjuk kepada manusia melalui pelbagai cara. Dengan itu setiap insan perlu berusaha untuk mendapatkan hidayah dan petunjuk daripada Allah SWT melalui cara-cara yang telah ditentukan-Nya.

IKLAN

Sumber : Tiktok Lisa Surihani

Dapatkan Telaga Biru Pakej Kenal Jawi Kenal Al Quran Set dengan kos diskaun RM5, dengan menggunakan  kod KELGST5 di sini