Tahun 2021 sememangnya merupakan satu tahun yang bermakna bagi personaliti pengacara dan pelawak Nabil Ahmad apabila kini muncul dengan projek terbaharunya iaitu siri animasi, Lu Pikir La, Nabil!

Berlatar belakangkan kampung halamannya, Kampung Kayu Ara, Mambau, Negeri Sembilan, Lu Pikir La, Nabil! mengisahkan zaman kanak-kanak Nabil yang penuh dengan angan-angan berserta momen persahabatannya bersama rakan-rakan dan kekalutan perangai orang kampung yang diabadikan dalam bentuk lukisan oleh Nabil sendiri.

Ternyata bakat yang dimiliki oleh Nabil cukup hebat!

Nabil Berkongsi Kisah Kanak-kanaknya Dalam Animasi Lu Pikir La Nabil! Rugi Tak Tengok, Memang Best!

IKLAN

Istimewanya melalui cerita di dalam Lu Pikir La Nabil! adalah kisah yang belum pernah dikongsikan bersama orang ramai sepanjang kariernya bergelar anak seni. Jadi rugi jika anda tidak menontonnya.

Paling unik, siri animasi Lu Pikir La Nabil! menggunakan loghat negori. Mesti orang-orang Negeri Sembilan faham sangat apa yang diucapkan. Pun begitu jangan bimbang kalau tak faham, turut tersedia sari kata.

IKLAN

Nabil Berkongsi Kisah Kanak-kanaknya Dalam Animasi Lu Pikir La Nabil! Rugi Tak Tengok, Memang Best!

Sebagai makluman siri ini sudah pun disiarkan bermula pada 14 Oktober yang lalu. Anda seisi keluarga boleh menontotnya pada setiap hari Khamis sehingga 4 November ini di saluran Meletop Youtube!

IKLAN

#Tudeeh #LuPikirLaNabil #MeleTOP

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI