Dalam rumahtangga, baik suami mahupun isteri pasti mahu memberikan yang terbaik. Dek kerana itu, mereka tidak berkira dalam mengeluarkab belanja sehingga ada yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit dan berkorban masa demi kebahagiaan hidup.

Menerusi satu perkongsian di laman sosial Daniel Firdaus,dia memaparkan satu resit barangan basah yang dibeli oleh isterinya di sebuah pasar raya.

“Ni Mi Hailam Cap Kayangan.” Lelaki Ni Dedah Isteri Belanja RM1,000 Beli Barangan Basah Raih PerhatianPerkongsian tersebut meraih perhatian ramai dek kerana jumlah keseluruhan barangan yang dibeli bagi membuat hidangan mi hailam mencecah hingga RM1,000.

“Ni Mi Hailam Cap Kayangan.” Lelaki Ni Dedah Isteri Belanja RM1,000 Beli Barangan Basah Raih Perhatian“Isteri cakap malam ini nak masak mi hailam. Jadi kena pergi Mydin beli barang. Cuma kebiasannya aku turun tetapi kali ini isteri nak turun sendiri sebab sebelum ini aku tertinggal daun ketumbar.

“Ni Mi Hailam Cap Kayangan.” Lelaki Ni Dedah Isteri Belanja RM1,000 Beli Barangan Basah Raih Perhatian“Cuma saja nak tanya memang buat mi hailam mahal macam ini ke? Aku rasa baik makan kedai jimat,” katanya lagi.

IKLAN

“Ni Mi Hailam Cap Kayangan.” Lelaki Ni Dedah Isteri Belanja RM1,000 Beli Barangan Basah Raih PerhatianMenjengah ke ruangan komen, rata-rata melahirkan rasa terkejut dengan jumlah yang ditunjukkan di resit berkenaan.

Ni mee hailam cap Kayangan. Minyak pon pakai Natural Blend 😂

Tak apa nnt Allah gantikn rezeki lagi besar

IKLAN

Aku rasa dia tersalah bayar troli org lain skali nih… 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 mmg mahal harga sepinggan mee hailam puan isteri

Nie baru mee hailam padu🤣🤭

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Rumah Pertama Beli Umur 21 Tahun.” Fasha Sandha Sebak & Syukur Impian Bina Surau Dalam Rumah Tercapai

ARTIKEL POPULAR: “Meh Sini Mak Simpan.” Alhamdulillah Rezeki, Neelofa Dedah Bilal Collect RM14K Duit Raya

BACA INI JUGA : “Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung Suami


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club