Sejak awal lagi, hubungan Nora Danish bersama keluarga bekas suaminya mendapat pujian ramai kerana hubungan mereka dilihat sangat akrab walaupun kini Nora sudahpun berkahwin dengan Nedim Nazri dan sudahpun mempunyai anak iaitu Mohamed Neqayl yang kini berusia lima tahun.

Baru-baru ini, Nora Danish telah menyambut ulang tahun anak sulungnya, Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram yang ke 14 tahun. Turut kelihatan dalam majlis tersebut adalah bekas suaminya, Jejai.

“Sambutan awal hari lahir untuk anak kami yang berumur 14 tahun sebelum menghantarnya ke sekolah.”

Difahamkan sambutan itu diadakan awal 3 hari kerana Rayqal akan pulang ke asrama bagi sesi persekolahan yang baru dibuka.

[TRENDING] Hanya 15 Minit, Daging Liat Dapat Dilembutkan

IKLAN

“Sempat makan tengah hari bersama keluarga. Masih tidak percaya bahawa Rayqal sudah mencecah umur 14 tahun dalam masa tiga hari,” kata Nora.

Melihat ruangan komen yang ditinggalkan oleh para netizen, rata-rata suka dengan vibe yang diberikan oleh Nora Danish dan bekas suaminya ini.

Walaupun sudah berpisah, hubungan mereka masih akrab dan ini merupakan contoh yang baik untuk anaknya dan juga masyarakat.

IKLAN

Bagi pasangan yang sudah berpisah, persengketaan bukanlah jalan terbaik sebaliknya untuk mewujudkan kehormonian semula lebih-lebih lagi yang sudah mempunyai anak, anda haruslah bersikap tolak ansur dan lebih matang dalam menghadapi sesuatu situasi.

IKLAN

[BIAR BETUL] ‘Baru Tahu Peel Anak-Anak.’ Awal Ashaari Kongsi Pengalaman Bercuti Tanpa Pengasuh

[MESTI BACA]

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Sambut Birthday Anak Bersama Bekas Suami, Netizen Puji Sikap Nora Danish

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI