Tak habis lagi dengan kontroversi rumahtangga pengarah dan pelakon terkenal, Syamsul Yusuf dan kedua isterinya, Puteri Sarah Liyana dan Ira Kazar. Nampaknya ramai yang menggunakan isu ini sebagai content di media sosial.

Turut terbabit dalam isu ini adalah bekas penyanyi kumpulan InTeam iaitu Suhaimi Saat yang turut menyatakan hasrat kononnya mahu berkahwin lagi.

Menerusi satu muat naik video di aplikasi TikTok, penyanyi berusia 42 tahun itu dengan berani bertanyakan mengenai hasrat tersebut kepada isterinya Ina Naim baru-baru ini.

“Ina, nak tanya ni. Kalau abang menikah sorang lagi.. la jeling buat apa? Syamsul Yusof tu okay je,” kata bekas ahli kumpulan Inteam itu.

[TRENDING] ‘Dia Ditinggalkan Terkapai-kapai Menguruskan Anak-anak Yang Sedang Membesar. Adilkan Semua Ini?

[TIP MASAK] Hanya 15 Minit, Daging Liat Dapat Dilembutkan

IKLAN

Walau bagaimanapun, Suhaimi mendapat jelingan maut sebelum isterinya memberi ‘hujahan’ membandingkan kelayakan penyanyi tersebut dengan pengarah filem Mat Kilau: Kebangkitan Pahlawan itu.

Ina mempersoalkan apa dimiliki suaminya berbanding Syamsul yang mempunyai kekayaan sekali gus mampu untuk berpoligami serta berlaku adil terhadap isteri-isteri.

IKLAN

“Abang, Syamsul tu kaya, pak dia pun kaya raya. Rumah besar, kereta besar. Abang apa yang ada? Hidung je besar,” kata Ina.

Rata-rata netizen terhibur dengan ayat ‘setepek‘ diberikan Ina terhadap suaminya. Ada yang menyokong tindakan Ina yang sangat berterus terang.

Terpancar kebahagiaan dalam rumah tangga mereka.

IKLAN
@abuehmad nak kawin lagi #suhaimisaad #inanaim #fypシ ♬ original sound – Suhaimi Saad

[MESTI BACA]

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Suhaimi Saad Minta Izin Kahwin Dua, Sekali Ina Naim Kasi Jelingan. ‘Abang Apa Yang ada? Hidung Je Besar’