Seri bakal ibu terserlah pada pengacara popular, Mira Filzah tatkala berkongsi penampilan terbarunya.

Bukan itu sahaja, penampilan Mira Filzah juga dari awal kandungan sehingga dah sarat sangat simple dan jika orang tak tahu, pasti tak perasan dia hamil.

Bahkan Ada yang memuji walaupun  sudah masuk trimester ketiga,  dia tidak suka tayang tummy. Bukan itu sahaja, pemakaiannya pun sopan dan longgar je. Sedap mata memandang.

Perkongsian gambar isteri kesayangan Wan Emir   ini menampakkan baby bumpnya yang comel sewaktu mengadakan bertemu rakan-rakannya bagi meraikan serta mendedahkan jantina anak (baby shower).

Menerusi Insta-Storiesnya , Mira mendedahkan sudah mengetahui jantina anak pertamanya itu sejak bulan November tahun lalu dan tidak berahsia tentang hal tersebut jika ada yang bertanya tentang jantina anaknya.

“Sejak November tahun lepas dah tahu jantina dan tak berahsia pun. Bagitahu je sesiapa yang tanya. Belon tu cukup syarat je untuk tangkap gambar hari ni! Thank you girls,” kongsinya.

Mira turut berkongsi gambar kek (baby shower) yang sebenar bersama dekorasi sepasang kasut bayi berwarna merah jambu dan biru yang comel namun sayang kek tersebut tumbang dan diganti dengan kek baru.

Meski kek tersebut tumbang, rakannya sempat menyelamatkan dekorasi kasut bayi yang comel tersebut dan kemudian diletakkan diatas kek yang baru.

“Kek tumbang. Jadi..”

“Dan beli kek baru. Mereka berjaya selamatkan dua kasut comel ni. @amalinanrzn @aniszulkiflee23 @dianakhairuddin” tulis Mira menerusi kapsyennya.

Sekadar info, Mira dan Wan Emir mendirikan rumahtangga pada 2 September 2020 dengan empat majlis berasingan dan kini sedang menanti kehadiran cahaya mata pertama mereka.

Menjengah ke ruangan komen,  peminatnya meluahkan rasa teruja dan turut meneka jantina anak sulung selebriti kesayangan mereka ini. Rata-ratanya memberitahu bayi dalam kandungan baby girl.

Tak kurang juga yang mendoakan walaupun bayi perempuan atau lelaki semoga urusan bersalin Mira Filzah dipermudahkan. Ibu dan bayi dua-dua sihat.

IKLAN

Untuk rekod, Mira dan Wan Emir mendirikan rumahtangga pada 2 September 2020 dengan empat majlis berasingan dan kini sedang menanti kehadiran cahaya mata pertama mereka.

Sumber: mirafilzah


 

ARTIKEL MENARIK: “Allah Sangat Baik Dengan El, Allah Izinkan. Syukur Alhamdulillah.” Elfira Dedah Jantina Anak, Bakal Timang Bayi Perempuan!

ARTIKEL POPULAR: “Babah Cakap Rupa Ayyash Macam Ibu.” Kandungan 29 Minggu Terpaksa Czer Air Ketuban Kering, Ibu Ni Reda Anak ‘Pergi’

IKLAN

“Berjaya Mahramkan Musa. Dia Power.” Dah 3 Bulan Mizz Nina Masih Susukan Bayi Angkatnya, Pakar Laktasi Ni Kongsi Cerita!

BACA INI JUGA : ”Lawanya Adik. Anak Ramai, Badan Maintain Je.” Che Ta Kongsi Gambar Keluarga, Warganet Puji Nampak Sebaya Tak Makan Usia!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara