Kemas pakaian adalah antara ‘kerja’ mak-mak paling komited yang wajib buat demi memastikan bilik kemas.

Ada antara kita lebih suka konsep lipat baju dan ada juga lebih kepada mengantung baju. Ikut citrasa masing-masing berdasarkan kelapangan masa.

Begitu juga dengan perkongsian ini memggunakan konsep mengantung baju secara terbuka tanpa almari.

IKLAN

Untuk memastikan habuk tiada, beliau dibantu suami, manakala belia akan susun atur baju agar kemas.

Ikuti cara beliau memastikan ruang pakaian terbuka kemas dan praktikal.

Musim pkp deko bilik pulak.. husband dan wife kena sesama tolong lah..kalau seorang tak jadi jugak.
Bab vacuum lap habuk husband punya kerja. Saya  Bab Susun atur baju sebab sejenis cerewet kan, buat sendiri puas hati.
Style saya.
Gantung pakaian ikut ukuran yang sama
Pakaian jalan gantung. Saya suka gantung yang sama size yang tak sama size saya lipat.
Pakaian santai dalam box telus pandang dan label.
Pakaian santai di rumah letak dalam box. Beli yang nampak isi dalam senang. Pastu label kan seluar, baju,baju tido.
Kena ade group masing2 baju tu baru tak cepat sepah. Kalau semua campur lagi penat. Bika kita nak cepat lagi bersepah baju-baju tu.
Tak pakai buat pre love
Baju xpakai jgn simpan…boleh pre love.bagi org/fmly ,,jimat ruang
LG 1 kalau malas Lepas angkat baju saya gantung je smue KT ampai lain.mmg khas untuk masa malas.xnak campur.sbab masa malas kalau paksa buat kje hasilnnya sedihhhh.
Stay safe semua.
Sumber: Noannes Hair