Mahu membuat kejutan kepada diri mereka sendiri, penyanyi Ayda Jebat dan Nabil Mahir akhirnya cukup teruja bila mana jantina bayi kedua mereka yang bakal dilahirkan sedikit masa lagi kini sudah pun diketahui.

Melalui pelancaran video muzik single terbaru berjudul Be Mine semalam, Ayda dan Nabil bakal menimang seorang bayi lelaki.

Difahamkan, Ayda dan suaminya Nabil Mahir sengaja mahukan kejutan dimana jantina bayi kedua mereka hanya diketahui oleh pengarah video muzik berkenaan, Rewan Ishak.

“Tengah Pujuk Nabil Tutup Kilang” Cukup Sepasang, Ayda Jebat & Nabil Bakal Timang Bayi Lelaki!

Menerusi satu hantaran di laman Instagram, penyanyi berusia 31 tahun itu mengakui sebak apabila ‘party popper’ mengeluarkan kertas berwarna biru yang menandakan simbolik jantina lelaki.

IKLAN

“It’s a BOY! Alhamdulillah! Video muzik ‘Be Mine’ dah ada di platform YouTube saya. Please watch!

“Tengah Pujuk Nabil Tutup Kilang” Cukup Sepasang, Ayda Jebat & Nabil Bakal Timang Bayi Lelaki!

“Ramai menangis tengok masa sidang media. So lovely! The ending…. Haih… menangis..

IKLAN

“Siapa teka baby boy! You guys betul! Yay! Alhamdulillah sepasang. (Sis tengah pujuk Nabil tutup kilang),” tulisnya semalam.

Terdahulu Ayda dan Nabil sebelum ini mahu membuat kejutan buat diri mereka sendiri dan tidak mahu mengetahui jantina anak mereka sehingga masa yang sesuai.

Untuk rekod, Ayda mendirikan rumah tangga bersama Nabil yang juga pengacara pada 1 Januari 2021 dan melahirkan Ana pada 21 September 2021 selain dijangka menimbang anak kedua pada hujung tahun ini.

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Menarik: Nak OOTD Sama Anak Jangan Sampai Tak Selesa, Ayda Jebat Kongsi Tip Mudah Bawa Anak Bercuti Ke Luar Negara!

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club