Datuk Seri Aliff Syukri nama yang tidak asing lagi buat warga media sosial. Siapa saja tak kenal dengan Usahawan kosmetik terkenal ini yang sering dilihat terpalit dengan pelbagai kontroversi yang tak sedap didengar.

Namun sejak kebelakangan dia semakin kurang terbabit dengan sebarang gimik atau kontroversi unuk menarik perhatian netizen.

Terbaru, pengasas dan pemilik D’Herbs Holding Sdn. Bhd. memuatnaik video ahli keluarganya menaiki ke kereta menuju ke negeri Kelantan atas urusan perniagaannya.

Kapsyennya menyentuh mengenai rezeki untuk keluarga.

“Kerja keras demi rezeki yang halal. Korang rasa tak apa yang saya rasai sekarang?” 
Katanya tujuan membawa anak-anak adalah untuk mendedahkan susah senang dalam mencari rezeki.
“Lama saya tak datang kota bharu dah 3 tahuN. Datang kali ni meraikan semua team saya yang sentiasa support saya dari dulu hingga kini.
“Saya bawa juga anak-anak supaya mereka nampak saya bekerja. Bukan terus rasa kaya sebab jadi anak org senang..dan hargai rezki ini.
“Semoga kita semua diberikan rezeki yg berpanjangan dlm perniagaan dan tetap berjuang demi keluarga dan masyarakat.”-Dato Seri Aliff Syukri
Siapa sangka content unsur kekeluargaan itu mendapat pujian warga media sosial.

 

Netizen Puji Content Tiada Kontroversi Dan Unsur Kekeluargaan

Melihat video yang dikongsikan di akaun media sosial  usahawan, ramai pengguna sosial media memberi komen pujian melihat content yang berunsur kekeluargaan tanpa ada kontroversi.

 

Sumber: aliffsyukriterlajaklaris

Bacaan lanjut: 

Seakan Memberi Tahu Tidur Tak Cukup Setelah Bergelar Ibu, Neelofa Kongsi Kapsyen Ringkas, Tapi Ini Komen Netizen.

Nak Halau Monyet Masuk Kebun, Ular Sawa Nampak ‘Real’ Hanya Guna Tayar Terpakai, Netizen Kagum!

Nak Kos Murah Bila Nak Ubah Suai Rumah, Perunding Kewangan Ini Bagi Trik Mudah Kena Tahu, Baru Boleh Jimat!

Hanya Guna Baja Bancuh Sendiri, Pokok Limau Kasturi Berbuah Lebat Sepanjang Tahun!

IKLAN

*Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

MedicKeluarga: Dialisis, Peluang Kedua Pesakit Ginjal. Pakar Buah Pinggang Ni ada jawapannya.

MedicKeluarga: Obesiti dalam keluarga atasi cara selamat. 

MedicKeluarga: Berapa lamakah luka jahitan czer atau caesarean akan pulih? Bilakah masa sesuai untuk memulakan hubungan intim?

IKLAN

MedicKeluarga: Mandi malam ketika hamil. Ada pendapat kata nanti bengkak kaki. Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

MedicKeluarga: Betul ker ni, makan atau minum pati ikan haruan mampu sembuhkan luka operation dengan cepat? Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

Bintang Kecil:Pening kepala melihat telatah adik-adik BK kumpul marshmallow tapi kecoh satu kampung dibuatnya. Agaknya siapa yang menang cabaran kali ini? Mari kita saksikan.

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara