Home Inspirasi “Baba Kuat Sebab Cek..” Kongsi Tarikh Lahir, Penuh Makna Ucapan Sharnaaz Buat...

“Baba Kuat Sebab Cek..” Kongsi Tarikh Lahir, Penuh Makna Ucapan Sharnaaz Buat Jebat!

Dah jadi kebiasaan di laman sosial, orang berkongsi cerita atau hal-hal penting dalam hidupnya seperti ucapan hari jadi buat tersayang.

Sempena ulang tahun kelahiran anak lelaki kesayangan Pelakon hebat Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden yang ke-4, dia telah memuat naik sebuah video di akaun Instagram miliknya. Bukan itu sahaja, pelakon tersebut turut meluahkan isi hatinya sebagai seorang bapa apabila dikurniakan seorang anak yang cerdik seperti Jebat.

Baba kuat sebab Jebat

Happy Birthday my dear son.. Im getting older the same day as you.. But im very sure my love for you is getting stronger..

Tambah Sharnaaz, Jebat adalah kekuatan untuk dirinya dalam meneruskan kehidupan. Apa yang diraih sekarang ini semuanya adalah disebabkan Jebat. Sharnaaz turut berterima kasih kepada Jebat kerana sentiasa memberi peluang dan menyayangi dirinya setiap hari.

“Baba Kuat Sebab Cek..” Kongsi Tarikh Lahir, Penuh Makna Ucapan Sharnaaz Buat Jebat!

IKLAN

Boy nak jadi kuat macam baba.. Boy, baba kuat sebab cek.. who am i today is because of you.. Thank you for giving me the unconditional love every sec of your day..

Di akhir kata dalam perkongsian tersebut, Sharnaaz sempat menitipkan doa buat anak lelakinya supaya menjadi anak yang kuat, bijak dan tidak membiarkan sesiapa sahaja mengambil kesempatan terhadap dirinya. Ujar Sharnaaz, dia berharap Jebat mampu berlawan untuk mendapatkan kebenaran dalam setiap apa yang dilakukan.

IKLAN

Jadilah anak yang kuat, bijak dan sentiasa tidak bagi orang tunjal kepala kita .. Always fight for what you think is right. Salah atau betul bukan manusia yg hakimi.. You are the king of your self.. love u boy @jebatjayden

 Meninjau di ruangan komen, terlihat bekas isteri dan juga ibu kepada Jebat, iaitu Noor Nabila meninggalkan ucapan selamat ulang tahun kelahiran buat anaknya Jebat. Malah, Nabila juga turut meninggalkan ucapan yang sama buat Sharnaaz yang berkongsi tarikh lahir sama iaitu pada 30 Ogos.

“Baba Kuat Sebab Cek..” Kongsi Tarikh Lahir, Penuh Makna Ucapan Sharnaaz Buat Jebat!

IKLAN

Tidak ketinggalan, rakan artis dan juga pengikut Sharnaaz di Instagram juga turut beri ucapan buat Sharnaaz dan Jebat, dan mendoakan anak dan bapa ini sentiasa sihat, dilimpahkan rezeki dan bahagia selalu.

Sumber: Sharnaaz Ahmad

apatkan Telaga Biru Pakej Kenal Jawi Kenal Al Quran Set dengan kos diskaun RM5, dengan menggunakan  kod KELGST5 di sini