Dah dapat kebenaran untuk merentas negeri, inilah masanya untuk balik kampung. Bagi yang nak melancong tu bolehlah lihat lokasi mana yang menarik yang sudah laman nak dituju, Maklumlah lama sudah kan terkurung di rumah, inilah masanya nak hilangkan stres.

Tetapi dalam bergembira jangan lupa untuk terus menjaga SOP dan kekalkan jarak anda. Kerana wabak Covid-19 masih lagi menghantui. Bagi yang nak bercuti tu, anda boleh dapatkan diskaun menarik apabila membuat tempahan di hotel. Nak tahu caranya, jom baca perkongsian daripada Nur Hafiqah Shamsuri

Dah boleh rentas, i terus booked hotel dapat RM37 je geng include breakfast. Hotel 4/5 star off RM100, 3 Star below off RM50. Boleh guna sampai 31 dec! Tapi voucher adalah terhad tau korang😭 baik korang cepat!

🛍More shopee updates: https://t.me/shopeecheckmy

Okay jum kita start.

1. Tekan link ni https://shp.ee/tuue8rm

2. scroll kebawah utk pilih negeri apa. Pastu dekat bawah tu dia ada untuk 4,5 star off RM100, 3 star below off RM50! Claim disitu!

3. Pilih hotel apa. Tekan buy now

4. Masa nak pay tu ada voucher tu korang pastikan click bahagian voucher. So pilih voucher korang. And taraaaaa.

IKLAN

 

5. Nanti korang ikut je dia minta apa. Korang redeem pastu sccreenshot and email maklumat ke hotel tersebut

Bayaran perlu dibuat melalui shopee pay. I dapat RM37 je inc breakfast. Harga asal RM148

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: Rupanya Ada Tempat Letak Pewangi Dengan Betul, Barulah Satu Kereta Berbau Harum. Ini Caranya!