Setiap orang memiliki impian untuk memiliki kediaman sendiri. Lebih-lebih lagi yang sudah berkeluarga. Inilah syurga kecil keluarga untuk berteduh.Hasil titik peluh dan penat berbaloi apabila melihat hasilnya Di depan mata. Demikian juga dengan penyanyi Black Hanifah. Dia baru-baru ini berkongsi kegembiraan apabila kediaman yang menjadi impiannya selama ini bakal siap tidak lama lagi.

Menerusi laman Instagramnya, bapa kepada sepasang cahaya mata ini memuatnaik video yang menunjukkan ruang dia bahagian Dalam Dan luar rumahnya.

Perkongsian tersebut mendapat reaksi ramai yang rata-rata memuji rumah tersebut nampak cantik walaupun belum siap sepenuhnya.

Menurut Black, ini adalah rezeki anak-anak dan isteri untuk tahun 2022. Rumah corner lot  yang dibeli itu nampak luas dan bakal diduduki tidak lama lagi oleh Black sekeluarga.

kakpaten_kp blom siap tpi dh nmpk cantikkkk design deko dia😍
miela_zainal Alhamdulillah…syukur akk tmpg gembira..🤗🤗
naishah07 MasyaAllah… moga kita semua Allah kurniakan rumah sendiri yang cantik dan selesa aamiin
damianmikhailmusic ❤️ Alhamdulillah. Tahniah guys. @black.hanifah @cirakhairy terus maju, sukses dan bahagia. insha’Allah
lerntiq_rinacherrina Cantik.. Semoga Allah permudahkan urusan @black.hanifah sekeluarga😍😍
farzanananaa_ Puaskann bila ada rumah sendiri, then dapat cantik2 buat landskap sikit2, rasa mcm betul2 rumahku syurgaku aaa gituu🔥🔥
salina_sally80 Cantik dah walau xsiap sepunuhnya lagi. Kami pun x sabaq aihh nak tengok

Sumber: black.hanifah


ARTIKEL MENARIK: “Daripada 7.8 Billion Manusia, Kamu Bertakhta Di Hati.” Aksi Malu-Malu Heliza Bikin Terhibur, Sweetnya Ucapan Suami

ARTIKEL POPULAR: “Ditanya Nak Hadiah Apa, Saya Cuma Nak DOA.” Suami Dedah Sebab Pilih Heliza, Resepsi Dihadiri Ilmuan, Alunan Al-Quran & Tazkirah

IKLAN

“Selepas 35 Tahun, Bertemu Jua Pemilik Tulang Rusuk.” Mas Kahwin Senaskhah Al-Quran, Heliza Helmi Selamat Bergelar Isteri


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Mesti korang teringat kartun-kartun zaman dahulu? Siapa yang selalu terpacak depan TV mesti tahu banyak kartun. Berapa banyak agaknya yang adik-adik BK kita ni tahu pasal kartun popular tahun 90-an dan awal 2000. Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara