Lumrah setiap manusia sukakan kecantikan. Sudah pastinya semua wanita sukakan kecantikan.

Cantik dari hujung rambut hingga hujung kaki. Semua wanita ingin kelihatan cantik tidak kira tua atau muda.

Namun nak cantik tidak semestinya perlu berbelanja ratus ringgit. Hanya menggunakan bahan murah saje pun mampu kekal cantik.

Sebagaimana perkongsian wanita ini, mengunakan bahan-bahan yang murah untuk kelihatan menawan. Menariknya petua cantik ini diperolehi daripada kawan berasal dari negara Jepun.

Bacaan lanjut: Nak Beli Emas, Ada Caranya Bukan Main Pilih Saja, Ini 4 Kesilapan Yang Ramai Tak Tahu. Take Note Semua!

Seterusnya ikuti perkongsiannya.

Rahsia gadis Jepun nampak lebih muda. Natural anti-aging mask guna kopi.

Selalunya bila pakai produk skincare kulit mesti mengelupas .Sis tanya la kawan dari jepun sebab nampak kulit dia cantik. .Dia share petua ni sebab dia nampak 10 tahun lagi muda dari umur dia.Terkejut kalau tau umur dia.

Jeles yakmat.Selain cuaca & makan yang banyak antioksida. Dia amalkan ni.. share la mana tau bermanfaat& selamat kan.

1 biji telur putih
1 sudu serbuk kopi /nescafe
1 sudu tepung jagung
3 titik vitamin E/ 1kapsul

P/s: Dah lama dah sebenarnya nak post video ni tapi takut kena kecam sebab main tik tok Sila abaikan suara latar tu.Malas nak mute.Begitulah kalau suruh budak lelaki umur 5 tahun ambil video.Mulut dia insurance belum cover.

IKLAN

Sumber: Dea Nadya

IKLAN

Jom turut serta bersama e-keluargagader Bonding Day #dirumahaje secara virtual!
Bukan sahaja dapat eratkan hubungan dengan keluarga tersayang, tapi boleh lakukan aktiviti yang menceriakan bersama-sama. Hadiah menarik menanti anda sekeluarga!

Yuran hanya RM20.00 sahaja terhad untuk 30 famili sahaja. Satu famili 2 dewasa 2 kanak-kanak. Jadi, tunggu apa lagi? Jom daftar segera di sini: http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club