Pelakon Dan hos terkenal, Mira Filzah berkongsi berita gembira apabila selamat melahirkan bayi sulungnya.

“Lahir Tarikh Sama Seperti Ibunya.” Mira Filzah Selamat Melahirkan Bayi Sulung Lelaki. Tahniah!Berita tersebut dikongsikan sendiri oleh suaminya menerusi laman Instagram masing-masing.

Alhamdulillah ✨, setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah SWT Pencipta sekalian alam, serta selawat ke atas junjungan mulia Baginda Nabi Muhammad SAW — isteri syurgaku Nur Amirah Filzah binti Badioezaman telah selamat melahirkan putera sulung kami pada tarikh sama seperti ibunya iaitu pada tarikh 9 Syawal, bersamaan 10 haribulan 5 tahun 2022 pada jam 3.40pagi.

 

“Lahir Tarikh Sama Seperti Ibunya.” Mira Filzah Selamat Melahirkan Bayi Sulung Lelaki. Tahniah!Putera kami yang bergema nyaring tangisannya berada dalam keadaan sihat, di samping ibunya yang juga dalam keadaan sihat wal’afiat.

IKLAN

“Lahir Tarikh Sama Seperti Ibunya.” Mira Filzah Selamat Melahirkan Bayi Sulung Lelaki. Tahniah!

Kami mengucapkan jazakallahu khairan dan jutaan terima kasih kepada semua atas doa dan harapan yang telah dicurahkan ke atas perjalanan kami sekeluarga ini, moga segala kebaikan buat kalian semua juga.

“Lahir Tarikh Sama Seperti Ibunya.” Mira Filzah Selamat Melahirkan Bayi Sulung Lelaki. Tahniah!May Allah SWT bless & guide each and every one of us in our own personal journeys through this temporary life, aamin YRA.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WAN EMIR ASTAR (@wanemirastar)

Sumber: mfmirafilzah


ARTIKEL MENARIK: “Rumah Pertama Beli Umur 21 Tahun.” Fasha Sandha Sebak & Syukur Impian Bina Surau Dalam Rumah Tercapai

IKLAN

ARTIKEL POPULAR: “Meh Sini Mak Simpan.” Alhamdulillah Rezeki, Neelofa Dedah Bilal Collect RM14K Duit Raya

BACA INI JUGA : “Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung Suami


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI