Semenjak dua menjak ini, semakin ramai pendedahan mengenai orang ketiga didedahkan. Jika dulu, ramai yang mengambil sikap berdiam diri namun kini masyarakat lebih terbuka mengenainya.

Baru-baru ini, pelakon, penyanyi dah juga isteri kepada Aliff Aziz, Bella Astillah telah mendedahkan bahawa suaminya telah diganggu oleh seorang pelakon junior.

Pendedahan Bella itu tidaklah mengejutkan ramai kerana kini semakin hari ramai yang semakin berani mengganggu rumahtangga orang walaupun sudah mengetahui status lelaki yang diminati itu.

Susulan daripada isu itu, pelakon Nabila Huda menyelar tindakan aktres terbabit dengan bertanyakan sama ada dia ingin menjadi pelakon atau pelacur ketika hadir ke set penggambaran.

Siapa perempuan tu? Yang shoot sekali dengan Aliff tu ke? Pelakon baru kan? Meh sini aku ganyang dia mengada tersuka suami orang.

[TRENDING] “Dua-dua Princess Umi.” Ramai Puji Cara Isteri Fizo Omar Layan Maryam

IKLAN

[TIP MASAK] Hanya 15 Minit, Daging Liat Dapat Dilembutkan

Nak jadi pelakon ke nak jadi pelacur kat set? Itu antara salah satu sebab yang boleh merosakkan kerjaya sebagai seorang pelakon.

IKLAN

Dalam pada itu, Nabila turut menyarankan supaya aktres terbabit untuk fokus dalam kerjayanya sebagai seorang pelakon daripada sibuk bercinta dengan mana-mana aktor.

Tak boleh nak kawal nafsu dan fokus bukan untuk berlakon tapi nak meny*nd*l kat set.

Tolong lah buang sikap nak jatuh cinta kat set ke tersuka ke terlanjur ke please lah! Focus on what you’re doing. Be a good actress! Bukan be a good prostitude, FAHAM?

IKLAN

Nampaknya industri hiburan tanah air semakin hangat dengan cerita ‘orang ketiga’ ini.

[MESTI BACA]

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

‘Meh Sini Aku Ganyang Dia, Mengada TERsuka Suami Orang.’ – Nabila Huda

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI