Tersenyum lebar sang isteri tatkala impian untuk memiliki pantri sendiri tercapai. Apatah lagi, hasil tangan sang suami menambahkan lagi rasa terharu dan sayang.

Perkongsian ini dimuat naik menerusi Facebook Esm Shafizawati Bt Nazirrudin beserta beberapa keping gambar menunjukkan proses pembuatan pantri itu beserta dengan hasilnya.Menurut Shafizawati, suaminya menggunakan ruang bilik stor bawah tangga untuk membuat pantri berkenaan yang mengambil masa 4 hari.

Dalam perkongsian tersebut, dia menujukkan gambar sebelum dan selepas pantri yang diimpikannya itu disiapkan. Memang cantik dan kemas kerja tangan suaminya!My Dream Pantry
Sis share masa proses dulu ye. Esok sis share yang dah siap letak barang.
Asalnya ni bilik store bawah tangga. Bila sebut store paham je la kan..banyak barang yg nak kena 5s. So malam ni tak boleh tido, kena kemas sampai siap.
Alhamdulillah. Dapat dah pantry..yeayyy. Terima kasih bang haji.
My Dream Pantry
Alhamdulillah, selama 4 hari bertungkus lumus dari sesi presentation, membeli meterial, proses buat dan menyusun akhirnya yang diidamkan ada depan mata.
Walaupun dapat pantry bawah tangga tapi sis rasa seperti wanita terbahagia.
Terima kasih suamiku.
#Alhamdulillah

ARTIKEL MENARIK: Senangnya Nak Buat Dadih Susu Full Cream Sedap & Berkhasiat. Tekstur Lembut Cair Di Mulut. Buat Sendiri Puas Hati!

ARTIKEL POPULAR: “Memori. Inilah Orangnya.” Fedtri Yahya Kongsi Wajah Pemilik Tulisan Khat Pada Duit Kertas Malaysia

IKLAN

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN