Memulakan sebuah perniagaan bukan sahaja untuk membantu diri sendiri. Malah apa yang lebih mengujakan bagi seorang usahawan bilamana rezeki yang dianugerahkan dalam membina empayar perniagaan turut dapat dikongsi bersama orang lain.

Ini selari dengan aspirasi syarikat dalam mengembangkan lagi perniagaan pasca pandemik, NOIR komited dalam melahirkan lebih ramai lagi usahawan wanita yang berjaya mengubah status dan taraf hidup mereka.

Noir Sasar 200 Ribu Ahli Aktif & 100 Orang Jutawan Mampu Dilahirkan Menjelang 2025!

Noir Circle Meeting (NCM) 2022  yang diadakan di The Ritz Carlton Hotel Kuala Lumpur pada 28hb & 29hb Jun 2022  merupakan langkah strategik NOIR bagi memastikan kumpulan usahawan Apprentice NOIR terus komited dan faham dengan hala tuju perniagaan NOIR Health  & Beauty Sdn. Bhd.

NOIR Circle Meeting merupakan sesi pembentangan dan perbincangan yang dikendalikan oleh Madammu dan juga En. Azri Che Noh sebagai teraju utama NCM  2022 dalam memacu dan membawa para usahawan NOIR ke arah hala tuju  perniagaan yang lebih jelas. NOIR komited untuk mencapai angka 1,000,000 pelanggan, 200,000 ahli NOIR yang aktif dan 100 usahawan jutawan menjelang 2025.

Noir Sasar 200 Ribu Ahli Aktif & 100 Orang Jutawan Mampu Dilahirkan Menjelang 2025!

Dalam NCM 2022 kali ini, Madammu turut berkongsi nilai-nilai yang diperjuangkan oleh setiap usahawan NOIR dengan berpegang kepada nilai BEAUTE iaitu Brave (Berani), Energetic (Bertenaga), Authentic (Asli), Unshakeable (Tidak Mudah Tergugat), Transformation (Transformasi) dan Empower (Memperkasa). Nilai-nilai ini telah memberikan objektif jelas yang membantu para usahawan NOIR untuk kekal fokus dan komited.

Selain sesi pembentangan hala tuju perniagaan, NCM kali ini juga turut dimeriahkan  dengan majlis apresiasi pencapaian para usahawan wanita NOIR. NOIR amat  berbangga dengan pencapaian para usahawannya yang berjaya mengecapi impian,  mengubah hidup dan memberikan keselesaan kepada keluarga mereka dengan  mampu membeli kereta baru, rumah yang lebih selesa, pendapatan yang lumayan,  dan sebagainya.

IKLAN

Untuk pengetahuan, NOIR Circle Meeting (NCM) merupakan program yang diadakan pada setiap 6 bulan setiap tahun oleh pihak syarikat NOIR Health & Beauty Sdn. Bhd. khas untuk para leader NOIR dan dibimbing secara terus oleh pengasasnya, Eriyca  Baiduri atau lebih dikenali sebagai Madammu, selain kursus keusahawanan atas  talian yang dijalankan secara konsisten.

Noir Sasar 200 Ribu Ahli Aktif & 100 Orang Jutawan Mampu Dilahirkan Menjelang 2025!

Madammu komited untuk membantu para wanita yang mungkin berada di dalam  kesempitan mahupun kesusahan dengan menyediakan satu platform keusahawanan  yang telah terbukti berjaya. Sehingga ke hari ini, NOIR berjaya melahirkan 30,000 wanita yang memilih untuk memulakan perniagaan bersama NOIR sebagai  perniagaan pertama mereka. Ada ramai lagi perintis yang Madammu sedang gilap  untuk menjadi usahawan wanita luar biasa sama seperti para usahawan yang hadir  pada hari ini.

Noir Sasar 200 Ribu Ahli Aktif & 100 Orang Jutawan Mampu Dilahirkan Menjelang 2025!

IKLAN

Noir Sasar 200 Ribu Ahli Aktif & 100 Orang Jutawan Mampu Dilahirkan Menjelang 2025!

Berkongsi Kecantikan

Diinspirasikan daripada keinginan untuk berkongsi rahsia kecantikan kulit sihat  berseri dengan menggunakan bahan-bahan premium halal, selamat dan semula jadi,  NOIR melestarikan unsur alam ini melalui rangkaian produknya. Hasilnya, syarikat itu  berjaya merangkul anugerah “Produk Penjagaan Kulit Premium Terbaik” dalam  Asia Halal Brand Award (AHBA) 2019.

Turut disenaraikan sebagai Nona Top Beauty Entrepreneur 2020, NOIR telah  membuktikan bahawa gandingan kerjasama berpasukan yang berterusan pasti  membuahkan hasil. Madammu telah diiktiraf sebagai antara 16 usahawan produk  kecantikan terkemuka di negara kita dan dipaparkan dalam majalah Nona terbitan  Januari 2020.

IKLAN

Seiring dengan kualiti produk premium yang dihasilkan, jenama produk NOIR turut  menerima Anugerah Superbrands Malaysia 2020 dalam “Kategori Kesihatan &  Kecantikan” satu pengiktirafan yang sangat berprestij bagi syarikat tempatan dalam  menghasilkan rangkaian produk penjagaan kulit, kosmetik dan kesihatan yang  diyakini serta bermutu tinggi.

 

Menyedari kepentingan untuk melestarikan jenama NOIR di pasaran tempatan dan  antarabangsa, NOIR telah dianugerahkan The BrandLaureate – The World’s  BestBrands e-Branding Awards dalam kategori “Cosmetic and Skin Care  Solution” pada Oktober 2020.

Pada Mac 2022, NOIR sekali lagi telah menggemparkan negara apabila menjadi syarikat kecil dan sederhana pertama dalam bidang kecantikan dan kosmetik yang  menaja acara hiburan No. 1 di Malaysia, Anugerah Juara Lagu ke-36 yang telah  menyaksikan konsep persembahan, tatarias pentas dan busana yang sangat  menarik.

Noir Sasar 200 Ribu Ahli Aktif & 100 Orang Jutawan Mampu Dilahirkan Menjelang 2025!

NOIR Health & Beauty Sdn. Bhd., syarikat tempatan yang telah berjaya  mengetengahkan produk berasaskan bahan-bahan premium halal, selamat dan  semula jadi secara meluas ke seluruh negara. Ia turut melangkaui jenama tempatan lain yang telah bertapak lebih lama dalam pasaran dan berjaya menembusi industri  kecantikan hingga luar negara seperti Indonesia, Singapura, Brunei, Australia dan  juga Dubai. Sehingga ke hari ini, NOIR terus meningkatkan kekuatan jenamanya  dalam mempromosikan produk kecantikan halal dan premium ke seluruh dunia.

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI