Sakit batu karang tidak boleh dibuat main. Hanya yang pernah mengalaminya tahu betapa sakitnya terutama Ketika mahu membuang air kecil.

Sebab itu, orang kata  mencegah lebih baik dari mengubati,jadi elakkan daripada menahan diri dari membuang air kecil kerana Itu boleh menyebabkan masalah batu barang.

Menggunakan minyak Zaitun dan lemon, puan  Emma Wan Noordinberkongsi petua semula jadi untuk masalah batu karang.

Pun begitu, jangan lupa dapatkan rawatan daripada doktor sekiranya masalah ini berlarutan.

Walaupun saya agak huh hah huh hah modern thinking orang nya, tapi sy percaya dgn resepi2 natural org dulu2 utk kesihatan.

Kalau ada yg ngadu ngan saya dia ada batu karang sakit guling2, saya akan suruh perah half biji lemon dalam cawan, 2 sudu besar virgin olive oil, dan penuh kan cawan dgn air.

Minum setiap pagi..insyallah keluar lah batu karang tu (dalam urine kalau lelaki batu besar mcm pic) .

Kalau perempuan maybe pecah n jadi serpihan pasir. Try lah sbb ni bahan makanan biasa je pun.

IKLAN

Jangan tanya batu karang sapa dlm pic ni.. Dah terkumpul lama.. Blh buat batu cincin pun ni.

ARTIKEL MENARIK: Rupanya Ada Tempat Letak Pewangi Dengan Betul, Barulah Satu Kereta Berbau Harum. Ini Caranya!