Wajahnya yang cukup manis tatkala mengukir senyuman membuatkan ramai yang geram, apatah lagi melihat gelagatnya yang cukup aktif.

Walaupun baru 10 bulan, namun anak pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana ini sangat ligat. Kini Dia sedang belajar berjalan. Walaupun baru beberapa langkah namun sudah jatuh, namun tetap bangun dan bersemangat untuk mencuba lagi.

Memang cepat betul Urwa  atau nama sebenarnya Arwa Malaikha Urwa ni nak ‘dapat kaki’ ye. Perkongsian tersebut dimuat naik oleh Nadzmi menerusi laman instagramnya.

Menerusi perkongsian tersebut, dilihat Nadzmi memberikan kata-kata semangat buat anaknya untuk terus mencuba walaupun beberapa kali terjatuh.

IKLAN

Ada budak 10 bulan dah start nak jalan. Terkedek kedek 🤣 Good job Urwa 🥰 Dont give up !

IKLAN

Memang kuat dan kental seperti ibunya. Itu antara komen dan reaksi warganet apabila melihat video tersebut.

Tak cepat give up, macam mummy dia
umiqisryan Bagus sgt… x give up.. 👏👏👏👏👏
nailah.farafisyah92 MashaAllah bagusnya baby urwa.. kuat semangat betul.. jatuh bangkit sendiri dan tak cepat give up! Mcm mummy diaaa betul
wanrahimahwanabdullah kuat semangat dia..jatuh terus bangun,berulang2..gudgirl..👏❤️
ct9571 Wah… excited nye die dpt brjlan…. comelnye awak ni..😍😍
amyayib Abie buli yuwa ye .. nnt miemie belasah abie 😂 dah byk tapak dah dia melangkah good job yuwa 👏
Semangat dia nak berjalan
azian_naizashop Masya Allah. Ringan mulut, ringan kaki Urwa anak solehah ni. Comel😍😍. Anak5 acik semua setahun baru dapat kaki.
nur.nurrin MasyaAllah cepatnya urwa dah boleh jalan dah😍 so fast so good👏🙌
fairuzzulaika Semangat dia nak berjalan walaupun jatuh banyak kali 😍😍😍

Sumber: nadzmiadhwa

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club