Amelina merupakan penyanyi dangdut yang terkenal pada tahun 90an dan kini masih aktif menyanyi di program tv dan majlis. Terbaru menerusi muat naik di Instagramnya telah meraih perhatian peminatnya.

Ratu dangdut ini, menerusi Instagramnya memuat naik video nyanyian bersama Datuk Jamal Abdullah di sebuah majlis makan malam.

Video itu memaparkan Amelina menyanyi lagu raya namun tanpa di sangka, dia tersalah lirik. Namun dengan pengalaman yang dalam dalam bidang hiburan, dia kelihatan tidak kalut malah tetap meneruskan nyanyian dengan penuh yakin.

 

“Tok Jamal ni mmg sporting giler walaupun kaklong dah merapu atas stage sbb lirik lupa yg penting dia pun ikut gelak sekali tapi muka kami mmg tahap maxima punya konpiden.”

IKLAN

“Yang penting lirik on point. Cuba korang teka apa yg lain lirik ni.”

Kejadian itu mengundang tawa Jamal Abdullah di pentas. Namun katanya, Jamal ‘sporting’

 

IKLAN

 

PEMINAT TERHIBUR DENGAN SIKAP BERSAHAJA AMELINA
Video berkenaan telah menarik perhatian peminatnya yang terhibur dengan aksi Amelina yang terlupa lirik. Walaupun salah lirik ketika menyanyi, penyanyi ini tetap yakin di pentas tanpa rasa kekok untuk memberikan persembahan kepada tetamu.

Tak Kalut Lupa Lirik Lagu Raya, Aksi Amelina Raih Perhatian, Jamal Abdullah Pula ‘Sporting’. Tak Kalut Lupa Lirik Lagu Raya, Aksi Amelina Raih Perhatian, Jamal Abdullah Pula ‘Sporting’.

IKLAN

Sumber: amelinaamirsharipuddin

 

Tak Kalut Lupa Lirik Lagu Raya, Aksi Amelina Raih Perhatian, Jamal Abdullah Pula ‘Sporting’.

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

  

Tak Kalut Lupa Lirik Lagu Raya, Aksi Amelina Raih Perhatian, Jamal Abdullah Pula ‘Sporting’.

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI