Mengejutkan, bagaikan lautan manusia membanjiri bangunan Starvilion, Seksyen 7, Shah Alam semalam (1 April) untuk mendapatkan baju melayu RM1!

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Di fahamkan ada yang telah beratur seawal 2 pagi, namun dikatakan tiada penyelarasan yang betul mengakibatkan ada yang memotong barisan. Keadaan tidak terkawal itu mengakibatkan berlaku rusuhan.

Menerusi TikTok Uciluna_ meluahkan rasa kesal kejadian berlaku semalam sehingga memaksa pihaknya menutup kedai bagi meredakan keadaan.

IKLAN

Katanya lagi, ketika kedai diserbu, ada yang mengambil kesempatan mencuri barang dalam kedai.

Dalam pada itu, pihak polis datang untuk memastikan mengawal keadaan.

VIDEO RUSUHAN BAJU RAYA RM1.00!

Netizen luah simpati dan terkejut!

Tinjauan di media sosial, rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut dengan situasi yang berlaku dan bersimpati apa yang berlaku pada penganjur. Melihat situasi itu, ada yang membayangkan kesusahan rakyat kini demi mendapatkan harga baju raya RM1!

IKLAN

Demi Hari Raya, Rusuhan Baju Melayu RM1.00, Netizen Terkejut! Demi Hari Raya, Rusuhan Baju Melayu RM1.00, Netizen Terkejut! Demi Hari Raya, Rusuhan Baju Melayu RM1.00, Netizen Terkejut! Demi Hari Raya, Rusuhan Baju Melayu RM1.00, Netizen Terkejut!

Moga kejadian ini menjadi pengajaran buat kita semua.

Sumber: TikTok Uciluna_

 

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Demi Hari Raya, Rusuhan Baju Melayu RM1.00, Netizen Terkejut!

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI