Muat naik perkongsian terbaru penerbit dan pelakon terkenal Sheila Rusly meraih perhatian peminatnya apabila menunjukkan video masakan untuk dihidangkan kepada menantu tersayang juga pelakon, Elisya Sandha.

Dengan kapsyen ringkas menyatakan bahawa masakan bihun sup utara adalah hidangan buat menantunya, Sheila turut menunjukkan ‘step by step’ penyediaan masakan itu.

Namun diakhir video menunjukkan masakan itu dibawa hingga ke dalam bilik. Kelihatan Elisya menjamah hidangan ditemani mertuanya.

Melihat situasi itu, layanan yang diberikan oleh Sheila kepada  Elisya yang masih dalam pantang membuatkan netizen terharu.

Kebaikkan yang ditunjukkan oleh Sheila sebagai mertua pastinya membuatkan sesiapa sahaja yang bergelar menantu akan sebak.

Layanana bagaikan anak sendiri itu membuatkan Elisya seorang menantu yang bertuah mempunyai mertua yang baik.

“Sebab anak menantu orang Utara kita masak bihun sup Utara.”

Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu.

Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu.

Peminat Teruja Layanan Baik Kepada Menantu
Melihat video masakan dan kapsyen ringkas, peminatnya meluahkan rasa terharu dan mengganggap pelakon Elisya bertuah mempunyai keluarga mertua yang melayannya dengan baik.

IKLAN

Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu. Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu. Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu. Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu. Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu. Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu.

 

Sumber: sheilarusly_jspictures

 

Baca Juga: Sebab Jati Diri, Ibu Ini Tak Kisah Anak ‘Travel’ Jauh Naik ‘Train’ Ke Sekolah Dari Putrajaya Ke Kuala Lumpur.

IKLAN

Baca Juga: [VIDEO] “Dah Sampai Panggilannya. Saya Berdoa Mana Yang Terbaik Buatnya.” – Fizz Fairuz Luah Syukur.

Baca Juga: 10 Tahun Akan Datang Harga Durian Menjunam? Pensyarah Ini Tunjukkan Kronologinya.

Trending:“Ni Satu-Satunya Gambar Aki Mat Kilau Lengkap Berkeris, Berbaju Melayu Dan Bersamping .” Cucu Mat Kilau Dedah Perjuangan Kisah Benar.

Keluarga Talk: Mengukir Bahagia Tidak Semestinya Harus Korban Diri

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Masak Bihun Sup Utara Je, Tapi Netizen Bersemut Tengok Layanan Sheila Rusli Kepada Menantu.

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI