Tatkala  satu pintu tertutup ,pintu lain masih terbuka. Tidak selamanya kita terus dirundung kesedihan.

Perkongsian wanita anak lima  bernama Amirah Leei ni cukup menyentuh hati. Perkahwinan pertama tidak kekal lama membuatkan dia teragak-agak untuk menerima kehadiran lelaki lain dalam hidupnya. Sementelah dia sudah memiliki empat anak.

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang Sebak

Untuk seorang lelaki yang bergelar suami.

Terima kasih sebab sudi serah diri, dan terima kami berlima ni..😆🤭

Pernah saya kongsi rasa sebelum akad terlaksana. Betapa bahagia semua dengan khabar pernikahan kita..mereka kata ni hadiah dari Tuhan.

Tapi hati jujur masih bimbang samada ni hadiah atau ujian sebenarnya dari Tuhan.

IKLAN

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang Sebak

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang SebakBalas beliau dengan tenang, “mana ada perkahwinan takde ujian. Ketika diuji sabarlah, ketika happy bersyukurlah. Dalam happy maybe ada sedih, benda tu bersilih ganti, sedih berpahala, happy berpahala”

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang SebakBegitulah hakikat kehidupan kan,tiada yang sempurna. Moga ketidaksempurnaan kita saling melengkapkan dan menyempurnakan antara kita.😊

Buat semuaaaa doa yang dikirim, moga segala doa yang baik2 balik buat kalian sekeluarga..

IKLAN

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang SebakBuat semuaaaa yang terlibat secara langsung mahupun tidak dalam sepanjang proses pernikahan ni, terima kasih tidak terhingga diucapkan dari saya hamba yang hina..moga Allah balas segala jasa dengan syurga!

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang Sebak

Sayang semua kerana Allah..

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang SebakTerima kasih suami, untuk hari-hari yang membahagiakan ni.. bukan ibu dengan anak2 je bahagia, tapi orang keliling yang turut sama menikmati bahagia tu.. MasyaAllah.. bahagia saya kerana bahagia mereka semuaaaa..😊

IKLAN

“Terima Kasih Sudi Serah Diri & Terima Kami Berlima.” Perkongsian Wanita Ni Undang SebakTerima kasih Allah..untuk semua yang telah ditakdirkan..


ARTIKEL MENARIK: “Rumah Pertama Beli Umur 21 Tahun.” Fasha Sandha Sebak & Syukur Impian Bina Surau Dalam Rumah Tercapai

ARTIKEL POPULAR: “Meh Sini Mak Simpan.” Alhamdulillah Rezeki, Neelofa Dedah Bilal Collect RM14K Duit Raya

BACA INI JUGA : “Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung Suami


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI