Sejak tahun lepas, trend beli barang kemas masih terasa  bahangnya. Emas menjadi perhatian apabila ia memberi pulangan lumayan untuk tempoh jangka masa tertentu.

Namun, sebelum membeli barang emas pastinya pelbagai persoalan ditanya kepada jurujual. Bagaimanapun, layanan yang diterima mengecewakan.

Selanjutnya ikuti perkongsian ini.

kisah sales girl

arini ajak abah belikan reward tuk diri mak yg berpenat lelah bersusah payah tanpa henti kerja tuk sales bakery.maka masuk la kami di xxxxx  setia alam nampak mcm baru bukak.Teringin cari bangle yg simple2.sbb kedai emas biasa kurg design.Dan sebab pertama sales girl nye melayu.Masuk pilih.biasa lah nak beli mahal kite pilih bukan terus suke n beli.Bila kite suruh ambik 2-3 jenis😏 die punye sinis tu seolah2 mcm kita xde duit.Dgn suara yg agak sinis bila tanya saiz.Eh die ni😒 nasib puasa kalau x pergi melaka membeli cincau jwap nye.

Ajak abah kelua dan kebetulan berdepan dia xxxx @ Setia City Mall seorg kakak chinese layan dgn sgt sabar.walau jap2 cuba ini jap2 cuba yg ni.Sabar die melayan.Dan akhir nye mak beli yg mak cuba dan beli lebih dr niat asal beli 1 set.Tq kakak.

IKLAN

Moral nye,kalau kau pn kerja dan kedai emas tu pn bukan kau punye,tolong layan org ade duit ke xde duit sama rata.Layan customer baik2 semua yg masuk tu rezeki.Red houze Bakery setia alam bahagian kaunter kalau buat hal mcm ni mmg depan2 mak sound.ade yg penah buat mcm ni terus mak tegur,xboleh layan org elok2 ke.Setakat ni semua dah tau front desk tolong jgn eksen org xsuka.take noted.

IKLAN

Sumber: Azlina Ina

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club